Top
 

Jeg tilbyder

Faste hold

På de faste hold får du mulighed for at fordybe dig i yogaens mange lag i en længere periode. Og jeg får mulighed for at tage endnu bedre hensyn til lige præcis din krop. På et fast hold vil du opleve en udvikling i indholdet fra gang til gang. 

Følg med her på siden og på Facebook, hvor de faste hold løbende vil blive slået op.

Åbne hold

På de åbne hold har du mulighed for at deltage de gange, der lige passer ind i din kalender. Har du lyst til at få en smagsprøve på min yogaundervisning, er du også meget velkommen på et af de åbne hold. Jeg underviser altid så alle kan være med. Følg med her på siden og på Facebook, hvor åbne hold løbende vil blive slået op.

Vuggestue og børnehave

At lave yoga med børn i vuggestuen eller børnehaven er så berigende, sjovt og sansende. Det er nærvær i bevægelse og det giver både kropsforståelse og kropsbevidsthed. Vi leger og laver yogahistorier og yogaremser. Der bliver både skruet op og ned for energien. Børn og voksne smiler og har det godt i kroppen efter yoga og yogasøvn, som vi altid slutter af med. Jeg har kun gode erfaringer med at lave yoga med børn. Jeg kommer gerne ud til en enkelt yogatime eller et kortere eller længere forløb. Kontakt mig for mere information.

Yoga i det fri

Hold øje med opslag her og på facebook, hvis du har lyst til at være med til at lave yoga i det fri. Det er fantastisk at mærke livet inden i og omkring sig. At lave yoga under åben himmel er noget helt særligt. Når der er huller i kalenderen og vejret er godt vil jeg tilbyde yoga i det fri. Det kunne være et sted på Aarhus Ø eller i skoven eller på stranden…

Yoga på ARoS

Jeg har et forrygende samarbejde med ARoS. Det giver dig mulighed for at lave yoga sammen med mig på taget af ARoS lige midt i regnbuen med udsigt ud over Aarhus. Det er helt unikt at kombinere oplevelsen af kunst med oplevelsen af yoga under åben himmel. Både yoga og kunst kan sætte ting i bevægelse. Følg med her på siden og på facebook for at se, hvornår der er yogaklasser på ARoS. Tilmelding foregår via www.ARoS.dk

Skole

Som tidligere skolelærer ved jeg, hvor vigtigt det er med pauser og rolige stunder for børnene i løbet af skoledagen. Jeg ved også, hvor vigtigt det er, at vores børn får bevæget kroppen, så den ikke stivner i skærm-positur eller sid-ved-et-bord-positur. Jeg kommer gerne ud og underviser i børneyoga i din klasse. Jeg kan supplere yogatimen med at fortælle om kroppen, åndedrættet og nervesystemet i børnehøjde og give både børn og voksne inspiration til at få lidt yoga ind i hverdagen. Nærvær, opmærksomhed, kropsforståelse og kropsbevidsthed er grundelementerne i min undervisning. 

Kontakt mig for mere information.

Privattimer

Jeg har gode erfaringer med at lave eneundervisning i yoga med særligt fokus på lige netop din krop. Det kan være hjemme hos dig eller i mit studie. Der kan være mange grunde til at ønske privatundervisning. Måske er det en mulighed for at få tidspunkterne til at hænge sammen for dig og din kalender. Måske er der specielle hensyn til din krop pga. sygdom eller skade. Det kan også være oplagt i forhold til stressreducering eller – forebyggelse, hvor åndedrætsøvelser og meditation kan få lov at fylde mere end i en almindelig yogaklasse. Kontakt mig endelig, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Firmaevents

Har din arbejdsplads lyst til at samle en gruppe medarbejdere til en yogaklasse, hos jer eller hos mig, så kontakt mig endelig.

Tilmelding

Der er 12 pladser på hvert hold.

Tilmeld dig via tilmeldingsblanket under ‘Hold’. Så får du svar på, om der er plads og du vil modtage en faktura. 

Er du forhindret i at komme en gang på dit faste hold, kan du, såfremt der er plads på et andet hold, deltage der i stedet.

De åbne hold koster 100 kr. pr. gang. De faste hold á 8 gange koster 800 kr.

Om studiet

Jeg holder til i nye lækre lokaler på Aarhus Ø i Pakhusene. Der er plads til 12 deltagere på hvert hold, hvilket giver gode mulighed for, at jeg kan tage individuelle hensyn. Yogastudiet er fyldt op med måtter, tæpper, blokke, bånd og øjenpuder, så du kan opleve støtte og velvære. Jeg underviser i hatha yoga og mit ønske er, at du gennem yogaen får mulighed for at bevæge din krop i alle retninger. Alle kan være med på mine hold uanset tidligere erfaring med yoga.