Top
 

Om mig

Jeg hedder Zanne Kilden. Jeg bor i Aarhus sammen med min mand og vores tre børn. For mig er yoga en indre rejse. En rejse som tager sin begyndelse i kroppen. Når jeg bevæger min krop i takt med mit åndedræt, retter min opmærksomhed ind i kroppen og stilner sindet, bliver jeg ganske enkelt en lille smule klogere på mig selv hver gang. Jeg kommer en lille smule nærmere noget essentielt. Jeg oplever også forbundethed til andre mennesker og til naturen. Det er nok derfor, jeg elsker yoga.

zanne__kilden_uddannelse_yoga

Uddannelse

Jeg tog det første skridt på vejen til mit liv som yogalærer, da jeg i 2015 startede på den 2-årige (850 timer) yogalæreruddannelse hos Dansk Yoga. På uddannelsen kom jeg grundigt igennem anatomi, fysiologi, historie, filosofi, åndedræt, afspænding, meditation og fysiske yogastillinger. Jeg havde desuden et øve-hold igennem et helt år, som jeg også havde med til supervision og til eksamen.

Tidligere har jeg dels arbejdet i det private erhvervsliv, hvor jeg brugte min uddannelse som cand.merc. i marketing. Og dels som folkeskolelærer i både den svenske og danske folkeskole. Efter en årrække i det private erhvervsliv valgte jeg nemlig at forfølge drømmen om at blive lærer. Jeg tog en meritlæreruddannelse i Sverige, hvor vi dengang boede. Lærerrollen ligger stadig mit hjerte nært og jeg har stadig kontakten til folkeskolen. Jeg elsker at undervise. Yogaen og familielivet er lige nu i fokus. Jeg holder virkelig af at uddanne mig og har gjort det hele livet. At lære nyt. Det tror jeg aldrig, jeg bliver træt af. Og inden for yoga er der så meget at udforske både for mig selv og for de mennesker, som jeg er så heldig at få lov at guide i mine yogaklasser.